Sunsport

Sunsport produserer og selger alt innen ballsportens verden. Produktene er fremstilte med høy kvalitet og lekenhet i fokus. I sortimentet finner du artikler som gjør uteleken ekstra morsom. Uansett om du foretrekker fotball, basket, boule eller bandy finnes det noe for deg. Sunsport tar sportsaktivitetene til et nytt, lekent nivå, på hjemmebane!

×

A Better Choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som «A Better Choice», må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk.

I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

5 treff sortert på

 • Sunsport - Volleyballsett Original.

  Sunsport Volleyballsett Original.

  479 NOK
 • Sunsport - Street Goal

  Sunsport Street Goal

  219 NOK
 • Sunsport - Football Goal

  Sunsport Football Goal

  999 NOK
 • Sunsport - Football Croquet

  Sunsport Football Croquet

  399 NOK
 • Sunsport - Dropin Hood.

  Sunsport Dropin Hood.

  249 NOK

Du har sett 5 av 5 produkter