Jabushe

Jabushe er den svenske hudpleieserien som minsker hudens aldringstegn og gir en spenstig hud med fin glød. Hudens elastisitet forbedres og den blir glattere og mer ungdommelig ved å minske dybden på rynkene og redusere pigmentflekker. Det er godt dokumentert at Jabushe gir synlige resultater gjennom det intensivt aktive QAL-100, vår patenterte formula med Q10, liponsyre og acetylkarnitin.

×

A Better Choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som «A Better Choice», må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk.

I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

  • Jabushe - 3-1 Peeling mask 75 ml

    Jabushe 3-1 Peeling mask 75 ml

    150 NOK 299 NOK -50%

Du har sett 1 av 1 produkter