Missoni

Missoni er et italiensk motehus som ble grunnlagt i 1953. Deres første kolleksjon ble presentert i Milano i 1958. Deretter vokste Missoni som klesmerke, og det internasjonale gjennombruddet kom i 1967. I 1982 ble Missonis første dufter lansert. De er som oftest varme og elegante parfymer med forførende karakter, like unike og selvsikre som Missonis plagg. I sortimentet finnes det også parfymer for menn.

×

A Better Choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som «A Better Choice», må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk.

I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

5 treff sortert på

 • Missoni - Missoni Edp 50ml

  Missoni Edp 50ml

  745 NOK
 • Missoni - Pour Homme Edp 50ml

  Missoni Pour Homme Edp 50ml

  565 NOK
 • Missoni - Pour Homme Edp Deostick 75g

  Missoni Pour Homme Edp Deostick 75g

  275 NOK
 • Missoni - Wave Pour Homme Deo Stick 75 ml

  Missoni Wave Pour Homme Deo Stick 75 ml

  329 NOK
 • Missoni - Wave Pour Homme EdT 50 ml

  Missoni Wave Pour Homme EdT 50 ml

  640 NOK

Du har sett 5 av 5 produkter