Van Gils

Van Gils er en velkjent kolleksjon av dufter først og fremst for menn i en tidløs, klassisk stil med en moderne twist. Et varemerke med Et godt rykte for kvalitet og design. Siden den første Van Gils-parfymen ble lansert har man hatt stor fremgang og er i dag et veletablert varemerke i Holland, Belgia og Skandinavia. Noen av de kjente duftene som du også finner på Ellos er Strictly for Men, Between Sheets og Frosted.

×

A Better Choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som «A Better Choice», må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk.

I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

8 treff sortert på

 • Van Gils - Gaveeske Basic Instinct EdT 40 ml & Deo Stick 75 ml

  Van Gils Gaveeske Basic Instinct EdT 40 ml & Deo Stick 75 ml

  399 NOK
 • Van Gils - Gaveeske Between Sheets EdT 30 ml & Deo Stick 75 ml

  Van Gils Gaveeske Between Sheets EdT 30 ml & Deo Stick 75 ml

  399 NOK
 • Van Gils - Strictly For Men After Shave 50ml

  Van Gils Strictly For Men After Shave 50ml

  395 NOK
 • Van Gils - Between Sheets Edt 50ml

  Van Gils Between Sheets Edt 50ml

  450 NOK
 • Van Gils - Basic Instinct Edt 40ml

  Van Gils Basic Instinct Edt 40ml

  340 NOK
 • Van Gils - Bow Tie Deodorant stick 75 ml

  Van Gils Bow Tie Deodorant stick 75 ml

  260 NOK
 • Van Gils - Bow Tie Edt 50 ml

  Van Gils Bow Tie Edt 50 ml

  450 NOK
 • Van Gils - I Dare EdT 50 ml

  Van Gils I Dare EdT 50 ml

  499 NOK

Du har sett 8 av 8 produkter