Jorgobé

Jorgobé Skin Care er et dansk, prisvinnende hudpleiemerke som har spesialisert seg på effektiv hudpleie basert på naturlige ingredienser. Signaturproduktet Jorgobé The Original Black Peel Off Mask er en av Nordens mest solgte ansiktsmasker. Jorgobé er et unisex-merke, og den stilrene, skandinaviske designen gir et luksuriøst utseende som passer på mange baderom. Alle produkter er produsert i Danmark med fokus på miljø og helse.

×

A Better Choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som «A Better Choice», må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk.

I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

10 treff sortert på

 • Jorgobé - AHA Glycolic Peeling Gel 65 ml

  Jorgobé AHA Glycolic Peeling Gel 65 ml

  245 NOK
 • Jorgobé - Niacinamide Peel Off Mask 65 ml

  Jorgobé Niacinamide Peel Off Mask 65 ml

  280 NOK
 • Jorgobé - Hyaluronic Serum 30 ml

  Jorgobé Hyaluronic Serum 30 ml

  350 NOK
 • Jorgobé - Bakuchiol Face Oil 30 ml

  Jorgobé Bakuchiol Face Oil 30 ml

  399 NOK
 • Jorgobé - Squalane Hand Cream 65 ml

  Jorgobé Squalane Hand Cream 65 ml

  135 NOK
 • Jorgobé - Niacinamide Serum 50 ml

  Jorgobé Niacinamide Serum 50 ml

  249 NOK
 • Jorgobé - White Tea Balancing Cream 50 ml

  Jorgobé White Tea Balancing Cream 50 ml

  249 NOK
 • Jorgobé - Refreshing Scrub Mask 100 ml

  Jorgobé Refreshing Scrub Mask 100 ml

  279 NOK
 • Jorgobé - Micellar Water 200 ml

  Jorgobé Micellar Water 200 ml

  179 NOK
 • Jorgobé - Hydrating Glow Serum 30 ml

  Jorgobé Hydrating Glow Serum 30 ml

  419 NOK

Du har sett 10 av 10 produkter