Moschino

Moschino ble skapt av Franco Moschino (1950-1994). Moschino og klesmerket ble berømt for sitt nyskapende, sin til tider eksentriske design og for sine informasjonskampanjer i begynnelsen av 90-tallet. Han grunnla sin egen bedrift, Moonshadow i 1983 og lanserte Moschino Couture! I begynnelsen designet Franco for det meste fritidsklær og jeans men så smått utvidet hans kolleksjon til også å omfatte undertøy, aftenkjoler, sko og parfymer.

×

A Better Choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som «A Better Choice», må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk.

I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

4 treff sortert på

 • Moschino - Cheap & Chic Edt W 30ml

  Moschino Cheap & Chic Edt W 30ml

  395 NOK
 • Moschino - Fresh Couture Edt 30ml

  Moschino Fresh Couture Edt 30ml

  385 NOK
 • Moschino - Fresh Gold Edp 30ml

  Moschino Fresh Gold Edp 30ml

  420 NOK
 • Moschino - Toy Boy EdP 30 ml

  Moschino Toy Boy EdP 30 ml

  490 NOK

Du har sett 4 av 4 produkter