Grand Design

Det svenske varemerket Grand Design tilbyr markedsledende kvalitet når det gjelder seng, bad og hjemmetekstil i skandinavisk design. Her på Ellos finner du et stort utvalg av Grand Designs prisbelønte sengetøy. Vi tilbyr også deres populære steinvaskede sengetepper, putetrekk og herlige håndklær, badekåper og tepper. Alt i naturlige materialer. Skap ditt personlige hjem med Grand Design i dag!

×

A Better Choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som «A Better Choice», må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk.

I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

  • Grand Design - Putevar Verona

    Grand Design Putevar Verona

    279 NOK 399 NOK -30%

    Flere farger

Du har sett 1 av 1 produkter