Boob

Boob er et svensk varemerke som designer flotte, funksjonelle mammaklær og ammeklær. Hvert plagg fra Boob er produsert med omtanke. En del av den kan du selv se og kjenne når du bruker plaggene. De holder høy kvalitet i alle ledd – design, funksjon og materialvalg. Det du kanskje ikke ser er omtanken for de som berøres av produksjonen; menneskene og miljøet. For Boob er den selvfølgelig.

×

A Better Choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som «A Better Choice», må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk.

I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

4 treff sortert på

 • Boob - Tankini og truse Fast Food

  Boob Tankini og truse Fast Food

  350 NOK 699 NOK -50%
 • Boob - Mamma-/ammetopp Swagger V-neck Top

  Boob Mamma-/ammetopp Swagger V-neck Top

  400 NOK 799 NOK -50%
 • Boob - Mamma-/ammekjole Misty Dress

  Boob Mamma-/ammekjole Misty Dress

  450 NOK 899 NOK -50%

  Flere farger

 • Boob - Mamma-/ammekjole Misty Dress

  Boob Mamma-/ammekjole Misty Dress

  450 NOK 899 NOK -50%

  Flere farger

Du har sett 4 av 4 produkter