Bærekraft

Det er så mye å gjøre for å skape nye, mer bærekraftige forbrukermønstre. Vi på Ellos stiller høye krav til oss selv, og det har du som kunde også rett til å gjøre. Derfor vil vi være transparente i vårt arbeid med bærekraft, likestilling og mangfold. På disse sidene kan du lese mer om hvordan vi jobber for å muliggjøre en bedre fremtid for kommende generasjoner.

I vår nyeste Made by Women-kampanje inviterte vi tre kvinner til en samtale om mote, interiør, kvinnekroppen og bærekraft. Hjemme hos hver enkelt fikk vi muligheten til å ta del av deres tanker, stiler og ambisjoner. Se Marie Olsson Nylander, Alexandra Bring og Kristin Lagerqvist intervjue seg selv. Hør dem fortelle om hvordan de ser på sine yrker og hva de tenker når det gjelder forbruk, kropp og alle livets vendinger. Følg lenken for å se hele

TREAT YOUR PRODUCTS     |     TREAT YOURSELF     |     TREAT YOUR PLANET    


Checking-off-and-reinventing

I 2020 publiserte vi to ulike sjekklister. Den ene handlet om hvordan vi på Ellos jobber for å oppnå et mer bærekraftig sortiment. Den andre handlet om hva vi gjør for å bidra til en mer inkluderende plattform, samt hvordan vi fremstiller kvinner og kvinnespørsmål. Målet var å krysse av alt innen 2025, men bare to år senere har vi kommet lengre i vårt arbeid enn vi trodde var mulig. Det er fortsatt mye igjen å gjøre, men dette er det vi har lykkes med.