Bærekraft


Checking-off-and-reinventing

I 2020 publiserte vi to ulike sjekklister. Den ene handlet om sosial bærekraft og den andre om økologisk bærekraft. Bare ett år senere har vi kommet lengre i vårt arbeid enn vi trodde var mulig. Det er fortsatt mye å gjøre, men dette er det vi har lykkes med.
Women of Ellos


Vi intervjuet Ellos’ Creative Director Anna Westlund og designsjefene for Ellos Home og Ellos Fashion. Se deres filmer, og finn ut mer om våre sjekklister og arbeidet rundt omkring!Se interviewene

På bare noen år, fra vi laget sjekklisten, har vi kommet så langt med mange ting. Hele bedriften har omstilt seg på kort tid, og internt er nå bærekraftspørsmålet superviktig. Det er noe jeg er stolt av.

Karin Verdoes

Man skulle jo ønske at det var en knapp å trykke på. At det kunne vært så enkelt og gå så fort å gjennomføre alle de endringene man vil gjennomføre. Det er store apparater, store arbeider som krever at vi som bransje går sammen. Og det er faktisk akkurat det som er i ferd med å skje, noe som er fantastisk.

Jennifer Åhman

Vårt sosiale bærekraftarbeid handler om kvinner. Sjekklisten vi har laget er et løfte til kunden og oss selv – vi vil alltid formidle et realistisk bilde av kvinnekroppen. Bransjen vår har lenge omformet og endret kvinnekropper til noe som faktisk ikke eksisterer – vi tror det har bidratt til de uoppnåelige normene som finnes. Vi vil gjøre det helt motsatte for å kanskje bidra til å endre de normene, og skape et bilde av kroppen som faktisk stemmer.

Anna Westlund


The next generation


Tiden blir ikke borte. Den etterlater spor i alt det vi er og det vi gjør. Nye tanker og ideer vokser frem fra det som har gått i arv, det som har krysset generasjonsgrenser for å bli til noe nytt. Ny kunnskap, ny innsikt om oss selv og vår omverden. Vi vil ta vare på det, alt det vi har arvet og som vil gå i arv. Så vi inviterte ulike generasjoner til en samtale om det som har vært, det som er og det som kommer.

Made by women     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos