Spira of Sweden

Spira of Sweden startet ut fra et ønske om å innrede med farge, glede og attityde. Varemerket skaper tidløse og bærekraftige kolleksjoner med fargerik hjemmetekstil, putetrekk og gardiner som kompletteres med nye mønstre hver sesong. Mønstre og farger som kan kombineres og matches i det uendelige, og lar deg skape din egen, personlige stil. Velkommen til en spirende mønsterverden!

×

A Better Choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som «A Better Choice», må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk.

I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

  • Spira of Sweden - BUBBLA brett Ø38

    Spira of Sweden BUBBLA brett Ø38

    429 NOK

    Flere farger

Du har sett 1 av 1 produkter