Salon Artisan

Salon Artisan er et London-basert øyenvippefirma som har over 40 års erfaring med vippeprodukter. Uansett om du vil ha lange, fyldige, naturlige eller tette vipper har Salon Artisan noe for deg! Alle vippene er veganske og framstilt av førsteklasses syntetisk hår, og er selvsagt ikke testet på dyr. Firmaets visjon er å fortsette med å fornye seg og skape funksjonelle, vakre og perfekte vipper til hverdag og fest.

×

A Better Choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som «A Better Choice», må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk.

I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

10 treff sortert på

 • Salon Artisan - 3D Russian Faux Mink Lash - Helena

  Salon Artisan 3D Russian Faux Mink Lash - Helena

  99 NOK
 • Salon Artisan - Wispy Lash - SA12

  Salon Artisan Wispy Lash - SA12

  59 NOK
 • Salon Artisan - Natural Lash - SA2

  Salon Artisan Natural Lash - SA2

  59 NOK
 • Salon Artisan - Natural Lash - SA4

  Salon Artisan Natural Lash - SA4

  59 NOK
 • Salon Artisan - Wispy Lash - SA13

  Salon Artisan Wispy Lash - SA13

  59 NOK
 • Salon Artisan - Amplified Lash - SA25

  Salon Artisan Amplified Lash - SA25

  89 NOK
 • Salon Artisan - 3D Russian Faux Mink Lash - Freya

  Salon Artisan 3D Russian Faux Mink Lash - Freya

  99 NOK
 • Salon Artisan - 3D Silk Lash - Capri

  Salon Artisan 3D Silk Lash - Capri

  129 NOK
 • Salon Artisan - 3D Silk Lash - Milano

  Salon Artisan 3D Silk Lash - Milano

  129 NOK
 • Salon Artisan - Latex Free Strip Lash Glue 5g

  Salon Artisan Latex Free Strip Lash Glue 5g

  49 NOK

Du har sett 10 av 10 produkter