Rastar

Varemerket Rastar er en av verdens mest kjente produsenter av radiostyrte biler og har et stort utvalg av radiostyrte skallmodeller av tøffe sportbiler. Rastar har lisenser for mer enn 20 verdensberømte bilmerker som for eksempel Ferrari, Porsche, BMW, McLaren og mange andre. Rasta har også radiostyrte lastebiler, roboter og biler med morsomme funksjoner.

×

A Better Choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som «A Better Choice», må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk.

I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

5 treff sortert på

 • Rastar - RC 1:24 Ferrari

  Rastar RC 1:24 Ferrari

  299 NOK
 • Rastar - RC 1:14 Ferrari

  Rastar RC 1:14 Ferrari

  599 NOK
 • Rastar - RC 1:26 Mercedes-Benz

  Rastar RC 1:26 Mercedes-Benz

  899 NOK
 • Rastar - RC 1:18 Porsche

  Rastar RC 1:18 Porsche

  399 NOK
 • Rastar - RC 1:14 McLaren

  Rastar RC 1:14 McLaren

  599 NOK

Du har sett 5 av 5 produkter