Ninco

Ninco, grunnlagt i Barcelona i 1993, er en ledende produsent av radiostyrte produkter. Fra de enkleste modellene til verstingvarianter med firehjulsdrift, oljestøtdempere og hastigheter opptil 35 km/timen. I sortimentet finner du alt fra kule båter for sommerlek til radiostyrte biler du kan kjøre offroad, i vannet og i snøen.

×

A Better Choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som «A Better Choice», må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk.

I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

6 treff sortert på

 • Ninco - Aquadrive red

  Ninco Aquadrive red

  499 NOK
 • Ninco - RC Driftrax

  Ninco RC Driftrax

  699 NOK
 • Ninco - RC-Yoko

  Ninco RC-Yoko

  399 NOK
 • Ninco - Nano VaporizR Orange

  Ninco Nano VaporizR Orange

  499 NOK
 • Ninco - VaporizR Green

  Ninco VaporizR Green

  899 NOK
 • Ninco - GT Modena Maserati GT 4. 5 Meter

  Ninco GT Modena Maserati GT 4. 5 Meter

  1 099 NOK

Du har sett 6 av 6 produkter