Gear4Play

Varemerket Gear4Play startet opp i 2017, og har spesialisert seg på elektriske leker av alle typer – fra små radiostyrte biler til bilbaner og proffe droner. Alle elsker vel leker og dingser som beveger seg, og med Gear4Play får man også muligheten til å styre lekene selv! Gear4Play ønsker å tilby markedet prisgunstige, morsomme og trygge produkter til hele familien.

×

A Better Choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som «A Better Choice», må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk.

I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

2 treff sortert på

  • Gear4Play - 1:12 Dancing Rock Crawler

    Gear4Play 1:12 Dancing Rock Crawler

    899 NOK
  • Gear4Play - Lightning Drone

    Gear4Play Lightning Drone

    599 NOK

Du har sett 2 av 2 produkter