Bruno Banani

Bruno Bananis dufter ”har det spesielle”. Bruno Banani er “not for everybody” – men det er for DEG! Bruno Banani er ikke for divaer, single i sorg eller små miss perfect. Disse duftene er for menn og kvinner med en følelse av ironi samt stor appetitt på livet. De er himmelskrike med djevelske sider, snille og stygge. Så hvorfor ikke nyte begge deler: forfør som en engel men nyt som en djevel.

×

A Better Choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som «A Better Choice», må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk.

I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

6 treff sortert på

 • Bruno Banani - Magic Woman W Edt 30ml

  Bruno Banani Magic Woman W Edt 30ml

  289 NOK
 • Bruno Banani - Made For Women W Edt 40ml

  Bruno Banani Made For Women W Edt 40ml

  359 NOK
 • Bruno Banani - Dangerous Woman W Edt 40ml

  Bruno Banani Dangerous Woman W Edt 40ml

  359 NOK
 • Bruno Banani - Womans Best Edt 30ml

  Bruno Banani Womans Best Edt 30ml

  310 NOK
 • Bruno Banani - Pure Man Edt 50ml

  Bruno Banani Pure Man Edt 50ml

  339 NOK
 • Bruno Banani - Banani Man's Best EdT 30 ml

  Bruno Banani Banani Man's Best EdT 30 ml

  249 NOK

Du har sett 6 av 6 produkter