12 treff sortert på

Få mest mulig ut av de fineste delene av fisk og kjøtt med en filetkniv som enkelt fjerner bein og fett fra råvarene. Når du mestrer fileteringsteknikken og har investert i en fiskefiletkniv, kan du mestre kunsten å lage nigiri-sushi hjemme. Legg til en skjærekniv for å skjære opp kjøttet før servering, og velg hvor tykke eller tynne skiver du vil ha, avhengig av råvaren og retten.

Miyabi Tranchérkniv / filetkniv Sujihiki 24 cm 5000 MCD

4 899 NOK

ZWILLING Filetkniv Gourmet 16 cm

559 NOK

Satake Filetkniv Satake Houcho 17 cm

599 NOK

ZWILLING Filetkniv Fleksibel Gourmet 18 cm

539 NOK

Global Filetkniv G-21 16 cm Fleksibel

1 699 NOK

Miyabi Tranchérkniv / filetkniv Chutoh 16 cm 5000 MCD

3 849 NOK

Miyabi Tranchérkniv / filetkniv Sujihiki 24 cm 6000 MCT

3 299 NOK

Global Filetkniv G-30 21 cm Fleksibel

2 249 NOK

Miyabi Filetkniv / tranchérkniv Sujihiki 24 cm 5000 MCD 67

5 149 NOK

Nordic Chefs Filetkniv

749 NOK

Satake Sashimikniv Satake Houcho Sashimi 21 cm

599 NOK

ZWILLING Filetkniv Gourmet 20 cm

629 NOK

Du har sett 12 av 12 produkter