Startside     The story     For every woman     Faces of Ellos


MADE BY WOMEN - THE STORY


Av kvinner, for kvinner

Made By Women er akkurat det det høres ut som – kampanjer laget av kvinner for kvinner. Det er vår måte å løfte frem alle fantastiske kvinner der ute på og rette søkelyset mot dem. Vi vil at de skal få fortelle sine historier – autentiske historier der ulike stemmer får innpass og blir hørt. Kjente og ukjente, unge og gamle, store og små. Kvinner som representerer ulike virkeligheter, men med en fellesnevner – det kvinnelige perspektivet.

Det var aldrig min krop, der var noget galt med, det var mine tanker om min krop, der var noget galt med.

Anniken Jørgensen

Vi vil jobbe med kvinner i størst mulig grad ettersom vi tror at kvinner vet hva andre kvinner vil ha. Hva som er relevant for dem. Det er på tide at vi får stå frem med vårt eget narrativ uten menn som tar over og forteller oss hvordan vi har det, burde ha det eller vil ha det. At vi får bruke våre egne ord og fortelle historien vår på våre egne vilkår.

Hver historie er unik, på samme måte som hver kvinne er unik, men vi streber etter at andre kvinner skal kjenne seg igjen. Vi streber etter å inkludere, inspirere og akseptere. Vi ønsker å etterlate kundene våre med en følelse av velvære, ikke utilstrekkelighet. Gå ut i verden og vær den du er – enestående fantastisk på din egen måte. Og om vi får være en del av historien din, blir vi ydmykt takknemlige.

Kvinnekroppen.
Så sterk og livskraftig, samtidig så omdiskutert.

Alt det kroppene våre er i stand til, forsvinner i hvordan normen, som er utenfor vår kontroll, skal være malen for hvordan vi skal være.

Vi står foran speilet og gransker detaljer. Vi lurer på om vi er bra nok.

Vi skal ikke være for smale. Heller ikke for tykke, for rette, for korte eller for lange.

Vi bør ikke ha former her, men oppmuntres til å ha former der. Hvis vi bare hadde hatt en annen farge eller en annen fasong, ville vi passet inn i malen.

Men vi er her. Vi bærer på historier i latteren vår, og bærer så mange på våre skuldre. Vi reiser oss og retter oss opp i ryggen, etter generasjoner av kvinner som har kjempet for retten vår til å gjøre det.

Nu hyllar vi istället kvinnokroppen. För att den bär oss genom livet. För livet den kan skapa, och för att den fantastisk, precis som den är.

#equallywomen, #equallybeautiful, #equallyworhty, #EquallyEllos.#equallywomen – for alle kropper, for alle kvinner