Made by Women#Made by Women

Alle kvinner har en historie å fortelle. Noe eget og unikt, som i sin uretusjerte form når det som er vakkert. Vi har skapt en plattform for å løfte noen slike historier, naturlige og ærlige, fordi det er i dem vi kan finne noe å kjenne oss igjen i. Det er gjennom gjenkjennelse vi lærer – om oss selv og hverandre. Vi lar ulike kvinners stemmer høres, for alle kvinners skyld.

Vi inviterte to kvinner til en samtale om mote, interiør, kvinnekroppen og bærekraft. Hjemme hos hver enkelt fikk vi muligheten til å ta del av deres tanker, stiler og ambisjoner. Se Marie Olsson Nylander og Kristin Lagerqvist intervjue seg selv. Hør dem fortelle om hvordan de ser på sine yrker og hva de tenker når det gjelder forbruk, kropp og alle livets vendinger.

Made by women     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    #Made by Women - Marie Olsson Nylander

Hvem er Marie? Hvordan er selvbildet hennes, og hvilken interiørstil har hun egentlig? Hør tv-profilen Marie Olsson Nylander intervjue seg selv om alt fra kropp og klær til interiør og bærekraft – følg lenken nedenfor!

Mitt selvbilde? Vi er bare oss selv. Du og jeg, vi kan ikke være noen andre. Du får ta til takke med meg og jeg med deg. Men det funker, ikke sant?

Made by women     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    #Made by Women - Kristin Lagerqvist

Hvordan har Kristins selvbilde endret seg gjennom årene? Hvordan går bærekraft sammen med hennes bransje og arbeid? Hør bloggeren Kristin Lagerqvist intervjue seg selv – følg lenken nedenfor!!

Vår stil? Noen ganger er vi helt beige. Noen ganger er vi som en sol. Det er liksom humøret som får styre. Ikke sant?
Made by women

MADE BY WOMEN

Made by Women er kampanjer skapt av kvinner, for kvinner. Det er alle våre kampanjer, men historiene vi forteller gjennom Made by Women er hentet fra forskjellige kvinners liv og hverdag. Hvilke utfordringer møter kroppen hennes? Hvilke fordommer takler hun, hvilke normer utfordrer hun? Med initiativet vil vi forandre motebransjens måte å portrettere kvinnekropper på. Med #equallywomen vil vi vise at det finnes like mange måter å være kvinne på som det finnes kvinner.

I 2020 publiserte vi to ulike sjekklister. Den ene handlet om hvordan vi på Ellos jobber for å oppnå et mer bærekraftig sortiment. Den andre handlet om hva vi gjør for å bidra til en mer inkluderende plattform, samt hvordan vi fremstiller kvinner og kvinnespørsmål. Målet var å krysse av alt innen 2025, men bare to år senere har vi kommet lengre i vårt arbeid enn vi trodde var mulig. Det er fortsatt mye igjen å gjøre, men dette er det vi har lykkes med.

Made by women     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos