Made by Women

Made by women

Made by Women er akkurat det det høres ut som – kampanjer laget av kvinner for kvinner. Vi vil løfte frem alle fantastiske kvinner der ute og la dem fortelle sine historier – autentiske historier der ulike stemmer får være med og bli hørt. Her kan dere få med dere Anniken Jørgensens historie. Anniken er blogger, forfatter og gründer av klesmerket Knust Porcelen. Hun er en kvinnes stemme – for alle kvinners skyld.Det var aldri kroppen min det var noe feil på, det var tankene mine om kroppen som var feil.

18 år gammel kikket norske Anniken seg i speilet og lurte på hvem det var som kikket tilbake på henne. Løsvipper, løsnegler og hårextensions lå som et panser utenpå den hun egentlig var på innsiden. Så hun kvittet seg med alt – alle de ytre attributtene som hun i lang tid hadde trodd var en del av henne. Og frem trådte det mennesket som hun alltid hadde vært på innsiden, men som var skjult av ytre forstyrrelser. Det mennesket som hadde gjemt seg bak løsvipper, løsnegler og hårextensions. Anniken er en ung kvinne som slåss for likestilling, like vilkår og rettferdighet i alle livets ulike faser. Et forbilde med en historie som kan overføres til mange unge kvinner som kjenner tyngden av samfunnets forventninger og som ofte forveksler dem med sine egne – forventninger til hva de vil ha og hvem de er. Anniken viser at det går an å finne seg selv og bruke sin historie til å skape en fremtid.

Manus Scripts of MICHAELA HAMILTON
Made by women

Etter den dagen begynte jeg å akseptere hvordan jeg så ut, og det endret meg fullstendig.

#equallywomen – for alle kropper, for alle kvinner

Made by Women

Hver kvinne har en historie å fortelle. Med livssituasjoner og visdom som kan gi gjenklang hos andre og som andre kan kjenne seg igjen i. Det at vi kjenner igjen oss selv i andre, gjør at vi kan relatere til hverandre. Det er inkluderende. Derfor retter vi nå søkelyset mot ulike kvinner med sine ulike stemmer og ulike livssituasjoner. Vi lar kvinnenes stemmer høres – for alle kvinners skyld. Klikk deg videre her, og les mer om kvinnene vi har valgt å løfte frem denne gangen.