Made by Women

Startside     The story     For every woman     Faces of Ellos


OUR GOALS - FOR EVERY WOMAN


#EQUALLYWOMEN

Som selskap er det viktig for oss å ta ansvar for hvilke bilder vi viser, og hvilke budskap vi sender gjennom kommunikasjonen vår og kampanjene våre. Vi jobber både utad og innad med å gå gjennom verdiene våre og vår måte å arbeide med dem på. Målet vårt er å formidle et bilde av kvinner og kvinnelighet som resonerer med virkeligheten – som er aksepterende og inkluderende.

Derfor har vi utarbeidet en sjekkliste med ting vi streber etter, og ting vi allerede gjør. En påminnelse for oss og en måte for dere å få vite hvordan vi tenker om kvinnelighet, kvinnekroppen, inkludering og likestilling. Viktige spørsmål som vi ikke prøver å unngå, men møter direkte – med ansvar og omtanke for alles velvære.

The female body
Vi skal alltid verne om og ta ansvar for kvinnen og den kvinnelige kroppen. Vi er nøye med hvordan vi fremstiller kvinnelige kropper, hvilke historier vi deler, og hvordan de påvirker kundene våre.

Inclusiveness
Vi bruker modeller med ulik kropp, hudfarge og utseende – vi står for inkludering og likestilling. Hos oss får alle kropper innpass.

Authentic
Vi retusjerer eller justerer aldri kropper, men viser dem nøyaktig slik de er. Vi streber etter å vise virkeligheten og å stå for sunne idealer.

Women´s rights
Vi fremmer likestilling og kvinners rettigheter. Vi ansetter først og fremst kvinner og jobber for at alt vi gjør skal gjennomsyres av likestilling.

Awareness
I løpet av 2021 skal vi gi personalet vårt intern opplæring i likestillingsspørsmål og inkludering. Vi skal øke kunnskapen og forståelsen for strukturer i samfunnet for på den måten å kunne gjøre enda mer.

Efter den dag begyndte jeg at acceptere mit udseende, og det ændrede mig fuldstændig.

Anniken Jørgensen

#equallywomen – for alle kropper, for alle kvinner