Made by Women

Made by women

Made by Women er akkurat det det høres ut som – kampanjer laget av kvinner for kvinner. Vi vil løfte frem alle fantastiske kvinner der ute og la dem fortelle sine historier – autentiske historier der ulike stemmer får være med og bli hørt. Her kan dere få med dere Trine Kjærs historie. Trine er stylist, creative consultant og gründer av den veganske skjønnhetsserien Trines Wardrobe Care. Hun er en kvinnes stemme – for alle kvinners skyld.Jeg har en ro og trygghet i meg selv, jeg er stolt over hva jeg og kroppen min har klart sammen.

Ti år. Så lenge drev Trine motebloggen Trines Wardrobe før hun bestemte seg for å legge den ned. Kanskje for alltid. Kanskje ikke. Innstillingen hennes til utseende og kropp hadde utviklet seg i løpet av de ti årene. For hvert år følte hun seg mer komfortabel med seg selv. Den indre personen begynte å snakke mer med den ytre personen. For Trine var det mye som endret seg da hun fødte sitt første barn. Når kroppen har båret frem og født ett, snart to, barn, setter man pris på den på en annen måte. Den blir til et redskap, til så mye mer enn bare en kropp som ser fin ut i klær og som vurderes ut fra kriterier som lange ben eller smal midje. Den 36 timer lange fødselen til datteren endte med keisersnitt. Det lange arret bærer hun med stolthet – som et minne om fødselen og ikke en skavank hun må skjule. Det er en del av kroppens historie. En påminnelse om kvinnekroppens uendelige styrke og respekt for hva kvinnens kropp kan utrette.

Manus Scripts of MICHAELA HAMILTON
Made by women

I stedet for å fokusere på de delene av kroppen jeg vil endre, ser jeg heller på helheten.

#equallywomen – for alle kropper, for alle kvinner

Made by Women

Hver kvinne har en historie å fortelle. Med livssituasjoner og visdom som kan gi gjenklang hos andre og som andre kan kjenne seg igjen i. Det at vi kjenner igjen oss selv i andre, gjør at vi kan relatere til hverandre. Det er inkluderende. Derfor retter vi nå søkelyset mot ulike kvinner med sine ulike stemmer og ulike livssituasjoner. Vi lar kvinnenes stemmer høres – for alle kvinners skyld. Klikk deg videre her, og les mer om kvinnene vi har valgt å løfte frem denne gangen."Gå med mig"

Hør på Molly Sandéns tolkning av
Ellos’ låt "Walk with me"