We are not looking for the typical model.

Modellbransjen er snever og på mange måter ekskluderende. Det vil vi endre på.


We are looking for everyday beauty.

Vi søker ikke bare modeller blant agenturene – vi søker våre modeller i hverdagen, der det vanlige og virkelige bor.


We are looking for you.

La oss finne deg, du med valker og strekkmerker, rynker og smilehull. Vi vet at du er der ute. Send søknad til vår modellcasting Faces of Ellos i dag.

Send søknad til vår modellcasting ved å fylle ut skjemaet via lenken nedenfor. Fra søknadene velger vi ut et antall kandidater som går videre til casting.


Ansök här

Made by Women | #equallywomen | #equallyworthy | #equallybeautiful | #equallyellos

Vår siste casting foregikk i Stockholm og Göteborg. Av de som søkte på Faces of Ellos inviterte vi, sammen med agenturet Modellink, over 50 kvinner til to hele dager. Vi bød på mat, drikke og snacks – til gjengjeld fikk vi tilbake så mye mer. Vi dokumenterte selvsagt dagene, se bildene her!

Made by Women | #equallywomen | #equallyworthy | #equallybeautiful | #equallyellos

Join our team of models

Vi vet ikke enda når vi holder neste castingdag. Det eneste vi vet er at vi stadig leter etter nye talenter, nye utseender som mangler i vår portfolio. Modellbransjen er snever og på mange måter ekskluderende. Vi vil endre på det. Derfor leter vi ikke bare etter modeller blant agenturene – vi leter etter våre modeller i hverdagen, der det ordinære og virkelige bor. La oss finne deg, for vi vet at du finnes der ute. Send søknad til Faces of Ellos i dag.

In collaboration with Modellink


Faces of Ellos skjer i samarbeid med agenturet Modellink. De er med og bidrar til hele castingprosessen. De vi velger å gå videre med, signeres av Modellink. Derfra booker vi deretter modeller til kampanje- og produktfotograferinger.
Instructions

Step one
Fyll ut søknadsskjemaet.


Step two
Legg ved usminkede, uretusjerte bilder av deg i helfigur, nærbilde samt profil.

Step three
Fingers crossed … Hvis vi vil gå videre med deg, får du en e-post med videre instruksjoner.

Faces of Ellos – Casted Crew


Kvinnene på bildene er noen av de vi hittil har castet gjennom Faces of Ellos. Noen har vært med i våre kampanjer i 2021, andre er fotografert til produktbilder. Møt for eksempel Amit Tewolde, den permitterte hotelldirektøren som i høst spilte mot Roshi Hoss i en av våre store kampanjefilmer. Bli inspirert og søk til Faces of Ellos – kanskje er det nettopp deg vi leter etter.


Checklist

Som motebedrift er det viktig for oss å formidle et bilde av kvinner og kvinnelighet som stemmer med virkeligheten – et bilde som er aksepterende og inkluderende. Derfor har vi utarbeidet en sjekkliste med punkter som vi hele tiden streber etter å oppfylle. En påminnelse til oss og en måte for dere å få vite hvordan vi arbeider for å fremme et sunt og positivt bilde av kvinneligheten.

The female body
Vi skal alltid verne om og ta ansvar for kvinnen og kvinnekroppen.

Inclusiveness
Vi bruker modeller med ulik kropp, hudfarge og utseende – vi står for inkludering og likestilling.

Authentic
Vi retusjerer og justerer aldri kropper, men viser dem nøyaktig slik de er.

Women’s rights
Vi fremmer likestilling og kvinners rettigheter.

Awareness
Fra og med 2021 skal vi gi personalet vårt intern opplæring i likestillingsspørsmål og inkludering.

Send søknad til vår modellcasting ved å fylle ut skjemaet via lenken nedenfor. Fra søknadene velger vi ut et antall kandidater som går videre til casting.


Ansök här