Overtrekksbukser fra WearColour

Skibukse Slim Pant fra WearColour er en vattert bukse som har alle funksjoner som kreves i bakkene eller andre vinteraktiviteter. Ytterstoff med PineTech-membran gjør buksen helt vind- og vanntett med god pusteevne. Vannsøyle 10 000 mm og pusteevne 10 000 g/m2/24h. Teipede sømmer og solide glidelåser fra YKK. Polyesterfyll med dunfølelse.
Linning med hemper og myk, børstet trikot på innsiden. Lukkes med borrelås og en trykknapp. Linningen er regulerbar med borrelåsspensler i sidene. Gylf med glidelås. To lommer foran med glidelås, og to baklommer med klaff og borrelås. Snølås i benkantene og reflekslogo på den ene baklommen.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC) og som er mer miljøvennlig enn behandlinger basert på slike stoffer. Det kan bli nødvendig å gjenaktivere impregneringen dersom vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Fyll: 100% Polyester
  • Fôr: 100% Polyester
  • Ytterstoff: 100% Polyester
  • Vaske: Finvask 30°

Artikkelnummer: 1562487-03-140

Fri frakt

Gjelder på bestillinger over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer