Råsaftsentrifuger fra Philips

Å få i seg tilstrekkelig med fersk frukt og grønnsaker er viktig for helsen vår og vårt velbefinnende. Men det kan være vanskelig å få i seg nok grønnsaker i den vanlige kosten. Da Philips Avance Råsaftsentrifuge ble laget, var fokuset å gjøre det så enkelt som mulig å lage juice. Råsaftsentrifugen har en ekstra stort innmatningsrør som gjør at du slipper å skjære opp grønnsakene. Den kraftfulle motoren lager juice av de hardeste ingrediensene. Denne modell råsaftsentrifuge har dessuten en stillere motor enn de eldre modellene. Mer juice. Mindre jobb. QuickClean på ett minutt

Spesifikasjoner:
- Kraftig motor på 900 Watt
- XXL-rør - slipp å skjære opp grønnsakene
- 900 W
- Integrert ledningsoppbevaring
- Tåler oppvaskmaskin

Funksjonen PreClean gjør at du enkelt og raskt kan gjøre rent råsaftsentrifugen mellom ingrediensene. Det er ekstra bra om dere er flere som vil lage juice med forskjellige oppskrifter. Du heller bare et glass vann ned i tuben og vrir på en knapp. Det dannes da en kraftig fontene i maskinen, som effektivt skyller bort uønskede fibre fra innsiden av lokket og gjør silen lettere å rengjøre.

Alt fruktkjøtt samles i fruktkjøttbeholderen til denne juicemaskinen fra Philips. Du trenger ikke ta bort overflødig frukt fra andre deler inne i maskinen f.eks. klaffen. Dryppstopp forhindrer at det drypper fra kranen rett etter at du har laget juice, noe som holder kjøkkenbenken ren. Pipen med dryppstopp er meget enkel å rengjøre fordi den er uttagbar og produsert av materiale som kan maskinvaskes. Spar tid og press raskere. De fleste frukter og grønnsaker behøver ikke skjæres opp for å passe i juicemaskinen. Legg alt i XX-innmatingsrøret (80 mm) og nyt en næringsboost hver dag.

Artikkelnummer: 1514799

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale