Høyttalere & docking fra Fresh ´n Rebel

VÆR KUL, ALDRI VANLIG
Skal du til stranden, bassenget eller snøen? Det spiller ingen rolle siden Rockbox Bold M er klar for hva som helst! Rockbox Bold M er en ideell høyttaler til å reise med siden den er liten og passer lett i alle ryggsekker eller kofferter.

POOLPARTY-SIKKER
Rockbox Bold M kan trygt brukes ved bassengpartyet. Ikke vær redd for at den skal bli skitten - det er bare å skylle Rockbox under kranen.

LYTT I STEREO OG DOBLE VOLUMET
Rockbox Bold M er en middels stor høyttaler som du kan ta med deg hvor som helst. Høyttaleren benytter Bluetooth for å tilkoble trådløst til telefon, nettbrett eller bærbar datamaskin. Ønsker du en enda bedre opplevelse? Koble sammen to Rockbox Bold M-høyttalere trådløst for å spille i stereo.

DU MÅ DANSE
Dans til favorittmusikken på stranden, og ikke bekymre deg for batteriet siden Rockbox Bold M har femten timers spilletid.

ALDRI UTEN KRAFT
Start smartphonen eller nettbrettet via USB med den innebygde powerbanken.

BESKYTTET
Høyttaleren er kledd med solid stoff og er helt vanntett. Du trenger ikke få panikk om du får litt sand, smuss eller støv på din nye høyttaler. Din Rockbox Bold M er beskyttet.

HEI!
Rockbox Bold M har en innebygd mikrofon. Nå kan du ringe til vennene dine via handsfree og invitere dem til den kommende festen.

Artikkelnummer: 1583607

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale