Høyttalere & docking fra Panasonic

HTB200 er en soundbar som gjengir en kraftig lyd på et nivå man kanskje ikke kan tro med tanke på det kompakt formatet
To fullregisterhøyttalere gir surroundlyden med tydelig akustikk, effektfull stereo og mye kraft. Den fantastiske lyden bidrar til en enda større opplevelse av det du ser på.

Systemet er utstyrt med en kraftfull forsterker på 80W og to fullregisterhøyttalere på 10x4 cm. H.BASS-funksjonen forsterker i de lavere frekvensregistrene og gir utrolig bassgjengivelse. Virtual Surround fyller hele rommet med lyd og de ulike lydnivåene gjør at du kan velge det som passer bildene best.

HTB200 byr ikke bare på fantastisk lydkvalitet og elegant design, men også på utmerket funksjonalitet. Om TV-skjermen og Soundbaren er sammenkoblet via HDMI CEC kan begge styres med en eneste fjernkontroll takket være HDMI-signalstøtten.

Den kompakte konstruksjonen passer fint mellom TV-skjermens støtteben og integrerer elegant under TV-skjermen. En ren og elegant svingt form matcher helheten.

Spill opp musikk med høy lydkvalitet på systemet direkte fra din smartphone eller ditt nettbrett. Du kan enkelt strømme musikkfiler fra kompatible enheter til soundbaren via trådløs Bluetooth.

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1564321

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale