Parkdresser fra Didriksons

Vinterdress Björnen Kids Cover 4 fra Didriksons er en varm og slitesterk dress med ergonomisk snitt, produsert i et vindtett og vanntett materiale med teipede sømmer. Materialet puster, har PFC-fri vannavvisning og synlige reflekser i alle retninger. Forsterket stoff på utsatte områder. Vannsøyle 10 000 mm og pusteevne 4000 g/m2/24t.
Justerbar, avtagbar hette med avtagbar fuskepelskant. Høy krage med lukking. Børstet, myk polyester på innsiden av kragen ved haken. Lukkes med glidelås og en beskyttende vindstolpe over glidelåsen med borrelåslukking. Dressen har to romslige lommer foran med trykknapper samt en mindre lomme på brystet med glidelås. Elastisk vrangbord i ermekantene med tommelhull, og et hekte til å feste votten i. Midje, erme- og benkanter kan justeres for bedre passform. Snølås i benkantene og elastiske, avtagbare fotstropper. Refleksdetaljer.
Plagget er konstruert slik at størrelsen kan økes ved behov, såkalt Extend size. Det er sømmer på innsiden av plagget som kan sprettes bort. Når dette er gjort tilsvarer økningen en størrelse. Med denne funksjonen kan plagget vokse med barnet.

Alle Didriksons produkter merket med STORMsystem er spesielt utviklet for røft vær, for å beskytte deg og holde deg varm og tørr uansett værforhold.

  • Fyll: 100% Polyester
  • Fôr: 100% Polyamid
  • Ytterstoff: 100% Polyamid

Artikkelnummer: 1590087-02-80

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer