Modellen er 175 cm høy og har på seg størrelse 36

Jakker fra Áhkká

En robust, vevd skalljakke fra áhkká by Renata i toveisstretch. Den passer alle utendørsaktiviteter, og fungerer som en ytterste værbeskyttelse, lag 3. Du tilpasser lagene under jakken etter aktivitet og vær, og har på den måten alltid passe temperatur. Dunjakken Insulation Weight Down AbR med artikkelnummer 7013485 kan knappes inn under denne jakken, og passer perfekt som varmende fôr.

I 3-lags konstruksjon (fôr laminert sammen med ytterstoff og áphiTec-membran) i áphiTec 10.7, 10 000 mm vannsøyle og pusteevne opptil 7000 g/m2/24h. Alle sømmer er teipede.
Fast justerbar hette som har snøring med stoppere.
Lukkes med vanntett, skråstilt toveisglidelås som ikke gnisser mot haken.
En ekstra, kortere vanntett glidelås ved halsen med elastisk trikotstoff bak kan brukes både for ventilasjon og for å få en større omkrets rundt halsen.
Formsydde ermer og ventilasjon under ermene med mesh og vanntette glidelåser.
Avtagbar snølås i midjen og snøring med stoppere i nederkant.
Lomme i sidene og en brystlomme, alle med vanntette glidelåser.
En innerlomme med glidelås.
Lomme med glidelås for heiskort nederst på venstre erme.
Justerbare ermekanter med borrelåsspensler.
Lengde bak ca. 71 cm i str 36.

Renata Chlumska er eventyreren som har klatret til toppen av Mount Everest, padlet kajakk over Nord-Amerika, og som nå sikter mot verdensrommet. Til tross for at hun har vært igjennom ekstreme strabaser, elsker Renata hverdagseventyrene sine. Det er hennes samlede erfaringer fra det ekstreme til det hverdagslige som har resultert i áhkká by Renata, en kolleksjon utviklet for å tåle en eventyrlig hverdag.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC) og som er mer miljøvennlig enn behandlinger basert på slike stoffer. Det kan bli nødvendig å gjenaktivere impregneringen dersom vannet på overflaten slutter å prelle av. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Utførelse: Vevd
  • Funksjon: Vanntett
  • Ytterstoff: 95% Polyamid, 5% Elastan
  • Vaske: Maskinvask 40°
  • Vannsøyle: 10 000 mm

Artikkelnummer: 7013482-02-34

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale