Ellos The Denim Guide

I vår denimguide finner du ingen regler, ingen tips til hvordan du skal tenke når du velger jeans. Når alt kommer til alt, er det ingen regler, ingenting som er rett eller feil. Her kan du istedenfor lese om de jeansmodellene vi har, og hva de ulike benevnelsene innebærer.The Denim Guide Slim fit

Med smal skjæring over både hofter, lår og fotvidde gir vår Slim fit en look som er enkel å style og tilpasse. Uansett om midjen er høy eller normal, er materialet elastisk og tilpasser seg etter kroppens bevegelser.

The Denim Guide Bootcut

Våre Boot cuts er figurnære over hofter og lår, og har utsvingt snitt fra knærne. Denne modellen finnes med både høy og normal midje, og gir ofte et mer velkledd inntrykk.

Det eneste som betyr noe er hva du liker, hva kroppen din er komfortabel i. Så istedenfor å strebe etter noe rett og riktig – la oss spørre: Hva er komfortabelt?

The Denim Guide Straight jeans

Akkurat som benevnelsen antyder, er Straight jeans rette i modellen. Den smalnende hoften følger mer eller mindre samme snitt hele veien ned til foten. Modellen finnes med høy og normal midje.

The Denim Guide Shaping cut

Denne modellen er tettsittende rundt figuren, og fremhever kroppens silhuett. Med mye stretch som gir både rom for bevegelse og support.

For den perfekte passformen er den som gir kroppen plass og rom til å være. Akkurat slik den er.

The Denim Guide Wide cut

Modellen Wide cut har – som navnet antyder – vide ben, og kommer med høy eller normal midje. De gir et trendy, stilrent inntrykk uten å gå på bekostning av moteriktighet eller komfort.

The Denim Guide Mom jeans

Med høy midje, vidde i lårene og smalnende ben gir våre Mom jeans en komfortabel, ledig look. Samtidig som de er enkle å style, har de et eget uttrykk som gir antrekket det lille ekstra.

View more items

See all our jeans and denim – curated pieces with high value.

 • Ellos Collection - Jeans Thea High Waist

  Ellos Collection Jeans Thea High Waist

  449 NOK

  Flere farger

 • Ellos Plus collection - Jeans Salma

  Ellos Plus collection Jeans Salma

  269 NOK 449 NOK −40%
 • Only - Jeans onlEmily HW ST Raw Crp Ank

  Only Jeans onlEmily HW ST Raw Crp Ank

  379,95 NOK
 • Vero Moda - Jeans vmSophia HW Skinny

  Vero Moda Jeans vmSophia HW Skinny

  399 NOK