Treningsjakker fra Áhkká

Skallanorakk Renata fra áhkká i klassisk modell med vindtett og vannavvisende ytterstoff. Anorakken er ufôret og fungerer som en ytre værbeskyttelse, lag 3. Du tilpasser lagene under anorakken etter aktivitet og vær, og har på den måten alltid passe temperatur. Fast hette og halvlang glidelås. To magelommer, en større som kan lukkes i to retninger med glidelås og en mindre som lukkes med klaff og borrelås. Begge lommene er fôret med børstet polyester. Tynn strikk i ermekantene, og snøring med stoppere i nederkanten. Lengde ca. 65 cm i str S.

Renata Chlumska er eventyreren som har klatret til toppen av Mount Everest, padlet kajakk over Nord-Amerika, og som nå sikter mot verdensrommet. Til tross for at hun har vært igjennom ekstreme strabaser, elsker Renata hverdagseventyrene sine. Det er hennes samlede erfaringer fra det ekstreme til det hverdagslige som har resultert i Áhkká by Renata, en kolleksjon utviklet for å tåle en eventyrlig hverdag.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling uten tilsatte perfluerte stoffer (PFC) og dermed mer miljøvennlig enn behandlinger basert på PFC. Dette betyr at du kanskje må reaktivere impregneringen om du oppdager at vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Utførelse: Vevd
  • Passform: Regular
  • Funksjon: Vanntett
  • Ytterstoff: 57% Polyamid, 43% Bomull
  • Vaske: Maskinvask 40°

Artikkelnummer: 7007943-01-34

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer