The Ordinary Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3% 30ml

99 NOK Karakter 0 av 5 ( 0 )

Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3% 30ml

Utsolgt,  levering 2-6 hverdager – Farge: No color

Serum, booster & olje fra The Ordinary

Denne formelen uten vann kombinerer svært høye konsentrasjoner av to av de mest kraftige og viktige antioksidantene innen hudpleie: Resveratrol og Ferulinsyre. Resveratrol er en naturlig fenol som finnes i flere planter. Denne rene kilden er 100% utvunnet fra planten Japanslirekne. Ferulinsyre er en fytokjemisk antioksidant med høy potens, som naturlig finnes i vekstcellenes vegger. Hudpleiende produkter inneholder generelt en viss mengde av Resveratrol og Ferulic Acid i mindre enn 1% respektive 0,5%. I denne formelen inngår begge ingrediensene i en mengde på 3%, noe som er en eksepsjonelt høy konsentrasjon. Siden vann kan gjøre stabiliteten til eventuelle antioksidanter dårligere, inneholder ikke denne formelen vann, silikoner, oljer eller alkohol.

Bruk. Påføres alene eller etter vannbasert serum, men før oljer eller tyngre kremer. Den kan eventuelt blandes med andre produkter for å betydelig forbedre deres antioksidantkapasitet.
Tips: Dette produktet kan blandes med Vitamin C-suspensjonen 23% + HA-sfærer 2% eller vitamin C-suspensjonen 30% i silikon for å danne et enestående antioksidantnettverk av Vitamin C, Ferulinsyre og Resveratrol

Inneholder: Propanediol, Resveratrol, Ferulic Acid.

Artikkelnummer: 1549942

Fri frakt

Gjelder på bestillinger over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer