Satake omo - tradisjon & håndverk satake omo gyūtō 牛刀 en vakker og elegant gyuto med en bladlengde på 21 cm. Det mykt polerte damaskusbladet er sterkt og tynt, noe som gir en svært eksklusiv følelse ved bruk. gyuto representerer oftest vestlig designede kokkekniver, men i Japan er gyūtō faktisk ordet for "biffkniv". den vestlige kokkekniven er lengre og har en mer konisk form enn den japanske santoku. Den smalere spissen er perfekt for detaljarbeid, mens den større bladlengden er ypperlig til å skjære og tranchere kjøtt, men også fisk og grønnsaker. bladet bladene bladene i omo -serien fra satake har et utrolig vakkert damaskusblad med 67 lag aus-10-stål. Dette stålet produseres av aichi steel corporation i Japan. Det er optimalt i kjøkkenkniver av høy kvalitet på grunn av sine balanserte egenskaper. aus-10 har en rockwell-hardhet (hrc) på rundt 58-60, noe som gjør det hardt nok til å holde en skarp egg, men mykt nok til å være relativt lett å slipe...