Princess Aerofryer Digital 4,5 L

Black Week – Super Deal
Gjør kupp på tusenvis av varer med opptil 70% rabatt*!

Happy Shopping!

1 199 NOK 1 499 NOK -20% Karakter 0 av 5 ( 0 )

Delbetal fra 117,00 NOK/mnd

levering 6-8 hverdager

Frityrer & riskokere fra Princess

Princess 182037 Varmluftsfrityr 4,5 l Enkel Svart, Sølv Frittstående 1500W

Er Aerofryer favoritten på kjøkkenet? Da er Princess Smart Aerofryer virkelig noe for deg. Denne smarte aerofryeren gjør livet mye enklere.

Søk etter en fristende oppskrift på cookwithprincess.com, send temperatur og steketid via appen til Aerofryer, og det eneste du behøver er ingrediensene.

Lag din egen forhåndsinnstilling i HomeWizard Kitchen-appen
Dermed kan du enkelt lage din favorittoppskrift på samme temperatur og steketid. Princess Smart Aerofryer tilbyr samme komfort som en vanlig Aerofryer, men med ekstra smarte funksjoner.

Smarte hjem, smart frityr
Flere og flere produkter blir smarte i hjemmene våre. Denne aerofryeren kunne ikke holdes utenfor. Den innovative Smart Aerofryer kan kobles til smarttelefonen din. I HomeWizard Kitchen-appen kan du lagre Princess-oppskrifter og sende dem til aerofryeren din.

Er du midt i en spennende scene i favorittserien, men allerede fått varsling på smarttelefonen om at maten er klar? Trykk på «hold varm»-funksjonen i appen, og nyt varm middag en halvtime senere.

Er fredag en pommes frites-dag?
Still inn en personlig forhåndsinnstilling slik at du alltid kan lage pommes frites på samme temperatur og til samme tid.

Alle funksjonene som hos en vanlig aerofryer
Takket være de praktiske forhåndsprogrammerte innstillingene kan du enkelt velge riktig temperatur og steketid for forskjellige typer mat. Princess Aerofryer har 8 forhåndsprogrammerte innstillinger for pommes frites, kjøtt, kylling, brød og kake. Så Aerofryer trenger ikke bare brukes til å lage pommes frites eller snacks.

Lett å bruke
Den digitale skjermen og HomeWizard Kitchen-appen gjør det enkelt å velge riktig temperatur og program. Med den justerbare timeren og overopphetingsvernet er Smart frityrkoker enkel og trygg å bruke. Den flyttbare kurven gjør serveringen enkel.

Den siste teknologien innen steking av varmluft
Med den unike kombinasjonen av varm, sirkulerende luft og den lett justerbare temperaturen, er matlaging med Princess Smart Aerofryer sunn med lavt fettinnhold.

Du kan bruke Aerofryer til å fritere, bake, grille og steke slik at du kan bruke frityren til kjøtt, fisk og til og med kaker.

High Speed Air-konveksjonsteknologien garanterer at du ikke trenger olje for å få et perfekt og sprøtt resultat. Ingen olje betyr også null søl. Så får du tid til overs for andre ting.

- Kontroller Smart Aerofryer via en app på din smartphone
- Send Princess-oppskrifter fra ww.cookwithprincess.com til appen og fra appen til Aerofryer
- Skap dine egne forhåndsinnstillinger, slik at du alltid lager maten med samme temperatur og tid
- 4,5 l kapasitet for opptil seks porsjoner pommes frites, nok til hele familien
- 8 forhåndsprogrammerte programmer for kjøtt, fisk og kake med en unik hold varm-funksjon (kun mulig med Princess Smart Aerofryer)
- Elegant rustfritt deksel som passer perfekt til et moderne kjøkken med en brukervennlig kontrollskjerm

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1596461

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale