Princess Aerofryer Digital 4,5 L rustfri

Black Week – Super Deal
Gjør kupp på tusenvis av varer med opptil 70% rabatt*!

Happy Shopping!

799 NOK 999 NOK -20% Karakter 0 av 5 ( 0 )

Delbetal fra 78,00 NOK/mnd

levering 6-8 hverdager

Frityrer & riskokere fra Princess

Server sprø chips eller et komplett måltid til hele familien

Lag alt på en gang takket være Princess Digital Aerofryer XXL med et volum på 4,5 liter. Den raske luftkonveksjonen sørger for at du kan steke på den sunne måten uten å bruke olje og likevel få et deilig, sprøtt resultat.

Takket være den digitale skjermen og forhåndsprogrammerte innstillingene, er matlaging i Digital Aerofryer XXL en lek. Den perfekte frityrkokeren for de travle kveldene når du fortsatt vil servere en sunn middag til deg selv og familien.

Den siste teknologien innen varmluftsteking for sunn tilbereding
Med den unike kombinasjonen av varm sirkulasjonsluft og den lett justerbare temperaturen, er matlaging med Princess Digital Aerofryer XXL sunn og med lavt fettinnhold.

Du kan bruke Aerofryer til å fritere, bake, grille og steke slik at du kan bruke frityren til kjøtt, fisk og til og med kaker. High Speed Air Convection Technology garanterer at du ikke trenger olje for å få et perfekt og sprøtt resultat. Ingen olje betyr også ingenting søl, slik at du kan ha den stående på kjøkkenet for daglig bruk.

Lett å bruke
Det er enkelt og trygt å servere maten med den avtagbare kurven med kjølig håndtak. Den avtagbare kurven og nonstick-belagte skuffen til Princess Digital Aerofryer kan vaskes i oppvaskmaskin, slik at rengjøringen av Aerofryer er enkel. Anti-skliføttene sørger for at Aerofryer står stødig på nesten alle flater, slik at den ikke så lett faller eller sklir.

Et annet sikkerhetstiltak er overopphetingsvernet som sørger for at Aerofryer ikke blir for varm.

Princess Aerofryer blir ditt nye favorittredskap for lekker og sunn mat.

Allsidig og enkel med åtte forhåndsprogrammerte innstillinger
Princess Digital Aerofryer kan også grille, steke og bake favorittrettene dine. Hvis du ikke vet den perfekte temperaturen og steketiden har Princess Aerofryer åtte forhåndsprogrammerte innstillinger du kan starte med et tastetrykk for chips, kjøtt, fisk, reker, kylling, biff og kake.

Hvis du heller bruker dine egne temperatur- og tidsinnstillinger, kan du bruke den enkle digitale kontrollskiven med integrert timer. På den måten kan du lage kjøttboller, brød og quiche.

Varm luft istedenfor olje
Du trenger lite eller ingen olje på grunn av den varme sirkulerende luften for å lage pommes frites, kjøtt, fisk og grønnsaker. Det er anbefalt å bruke en spiseskje olje for å få et sprøtt resultat når du bruker ferske poteter. Aerofryeren kan til og med varme opp retter uten at de blir tørre som i en mikrobølgeovn.

- Grill, friter og stek favorittrettene dine med færre kalorier, men behold den samme smaken og konsistensen som i en vanlig stekepanne
- Høyhastighets luftkonveksjon gjør det mulig å tilberede ingredienser med kun varm luft
- Enkel å bruke, justerbar temperaturregulering, integrert timer og digitalt kontrollpanel
- Det store volumet (4,5 liter) gir nok pommes frites for hele familien i en omgang
- De avtagbare og oppvaskmaskinbestandige delene gjør rengjøringen enkel

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1596468

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale