Kaffetraktere fra Moccamaster


Kaffetrakteren Moccamaster KBG962 AO representerer Moccamasters gode kvalitet, stil og brukervennlighet. I KBG962 AO kombineres perfekt brukervennlighet, tidløst design og pålitelighet. Den trakter ti kopper smaksrik kaffe (1,25 liter) på bare seks minutter. Denne kaffetrakteren er inspirert av feinschmeckere som setter pris på det lille ekstra i hverdagen, og inkluderer alle favorittfunksjoner som kaffeentusiaster over hele verden elsker, f.eks. automatisk dryppstopp og automatisk avstengning. Den automatiske avstengingsfunksjon gir en bekymringsfri og trygg bruk, og den automatiske dryppstopp-funksjonen gjør traktingen ekstra komfortabel. To separate varmeelementer sikrer best mulige trakteprosess. Det ene varmer opp vannet til optimal traktetemperatur på 92-96°, og det andre sørger for at den ferdige kaffen holder optimal serveringstemperatur.


Moccamaster KBG962 AO har også en funksjon for å tilpasse varmeplatens effekt for en mindre mengde kaffe.

Alle Moccamasters kaffetraktere, inkludert KBG962 AO, er godkjente av European Coffee Brewing Centre, noe som gir en garanti for de beste tekniske løsningene og en kaffe med best mulig aroma og smak. De produseres for hånd,, monteres og testes individuelt i Nederland.

Mål B-D-H (mm): 325 x 170 x 355. Maks. belastning 1520 W. For bedre sikkerhet og redusert strømforbruk slås varmeelementet automatisk av når vanntanken er tømt.

  • Garanti: Garanti 2 år. Spar på følgeseddelen.

Artikkelnummer: 1595106

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale