Bærekraft

Vårt bærekraftsarbeid


Ellos & bærekraft    Ellos sjekklister    Sertifiseringer    Bærekraftige materialer

Å redde planeten dreier seg ikke om å slutte å unne seg noe, men definitivt om å handle smartere.

#ellosactionlist

Treat-yourself

Vi på Ellos elsker å tilby mote og interiør til deg som vil uttrykke din personlighet gjennom klær, sko eller møbler – hver dag, døgnet rundt. Vi vil at produktene våre skal gjøre et stort inntrykk på deg, men et lite avtrykk på planeten vår.

Verden er i forandring, og vi må endre oss i takt med den. Tenke over hvordan vi lever, hvordan vi forbruker og hvilke valg vi tar. Derfor streber vi alltid etter å bli bedre selv når det betyr at vi må omstille oss og tenke nytt. I dag tilbyr vi hjemlevering med elbil i flere storbyer. Vi jobber for en større andel produkter med bærekraftige materialer i sortimentet ved å for eksempel tilby en rekke babyklær helt i økologisk bomull.

Vi vil tilby bærekraftig mote som kan brukes om og om igjen, av deg og av den du gir plagget videre til når du ikke lenger har bruk for det. Å redde planeten dreier seg ikke om å slutte å unne seg noe, men definitivt om å handle smartere.

En del av jobben vil vi gjøre sammen med dere kunder fordi vi tror at fellesskap er nøkkelen til å faktisk oppnå effekt. Vi har derfor skapt hashtaggen #ellosactionlist hvor vi sammen kan legge ut våre beste tips og inspirere hverandre til en mer bærekraftig livsstil. For det er ikke alltid lett – men det blir gøy når vi hjelper hverandre.

TREAT YOUR PRODUCTS     |     TREAT YOURSELF     |     TREAT YOUR PLANET