Hvordan gjør jeg en retur?

Hos oss har du alltid åpent kjøp i 30 dager. Husk at alle merkelapper skal sitte på når du sender tilbake den ubrukte varen. Returprosessene er ulike beroende på hvilken type av vare du har kjøpt. Her nedenfor kan du lese hvordan du gjør en retur.

Mindre vare
Start med å skanne QR-koden eller gå du inn på ellos.no/returns og fyller i den returkoden som står lengst opp i høyre hjørne på returseddelen. Følg deretter instruksjonene for å registrere returen din. Hvis følgeseddelen din ikke har en returkode eller QR-kode, følg returinstruksjonene på følgeseddelen. Da kan du pakke sammen returpakken og levere det til ditt postombud. Husk å lagre returpakkenummeret du får fra Postnord til alt er klart.

Større vare
Ved retur av større varer som har blitt levert til tomtegrensen trenger du å kontakte oss slik at vi får bestilt en returhenting for deg. Returhentingen skjer på hverdager mellom klokken 08.00 -16.00 ingen tidspunkt blir avtalt. Når du Kontakter oss for retur, trenger vi følgende informasjon fra deg for å kunne bestille returhentingen:
- Dato på en hverdag det passer for deg at Postnord kommer å henter
- Adressen returen skal hentes på
- Kontaktinformasjon, ordrenummer, hvilken vare som skal i retur og antall kolli vi skal hente.

Les mer under: Hva koster returen?