Råsaftsentrifuger fra Kenwood

Kenwood PureJuice Pro er spesialdesignet så alt det gode, selv fra de mest fiberrike frukter og grønnsaker, trekkes ut. Alle næringsstoffer bevares og juicen din vil få en ekstra frisk farge, holde seg lengere og vil smake fantastisk.
En sunn og naturlig juice
Å lage din egen juice er et sunt valg. Nettopp derfor gir det mening å velge en saftpresser som bevarer alt det sunne fra råvarene du velger å juice.
Det er akkurat dette Kenwoods PureJuice Pro gjør. Den presser og knuser alt det gode fra frukt og grønt, gir en juice som holder seg lenge og er rik på de mikronæringsstoffene som vår kropp har bruk for.

Det er lett å juice
Kenwood s PureJuice Pro gjør det lett å lage en lekker og sunn juice, og åpner opp muligheten for å lage store mengder av gangen.
Du behøver ikke skjære frukten eller grønnsakene før de juices, og maskinens kraftfulle motor gjør at du kan nyte den ferske juicen etter få sekunder. Når du er ferdig, gjør skyllefunksjonen det lett å rengjøre saftpressen.
Hva ellers? PureJuice Pro er designet til å kunne presse frukt og grønnsaker som de er, og med maskinens unike trakt kan den juice dem hele

Farge : Børstet aluminium
Effekt : 240W

Artikkelnummer: 1002639

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale