Støvsugere fra Kärcher

WD6 P Premium

Avanserte MV 6 P Premium er en grovstøvsuger for vått og tørt som imponerer med sin ekstremt høye sugeevne på 2000 watt*, med et faktisk energiforbruk på kun 1300 watt. Støvsugeren er utstyrt med innovativ filterfjerningsteknikk, planfilter som finnes i en kassett i enhetens toppdeksel.

Ved å åpne kassetten kan filteret fjernes på sekunder uten noen som helst kontakt med smuss. Både tørr og våt smuss kan støvsuges uten å bytte filteret. Takket være den integrerte filterrengjøringsfunksjonen kan det skitne filteret rengjøres effektivt ved et enkelt knappetrykk, og sugeeffekten gjenopprettes raskt.
Uttaket med automatisk på-/avknapp gjør det mulig å jobbe med tilkoblet elektrisk verktøy. Smuss som kommer av høvling, saging eller sliping suges opp med en gang. Andre fordeler: 30-liters rustfri beholder, nyutviklet tilbehør for beste rengjøringsresultat, antistatisk avtagbart håndtak, dreneringsplugg for store vannmengder, parkeringsbrems og mye mer. Sammenlignet med Kärchers grovstøvsuger 2013 (målt ved gulvmunnstykket)

Fraktvekt 30 kg

Artikkelnummer: 1014962

Fri frakt

Gjelder på bestillinger over 499 NOK

Les mer

Ekspress24

Få pakken din i morgen om du bestiller innen kl. 13:00*

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer