Parfyme fra Hugo Boss

Å være sin egen boss er å leve som en. Å være en mann som stoler på sine instinkter. Han venter ikke på at ting skal skje - han får det til å skje. Han tar kontroll over sitt liv siden han vet at handling er veien framover. Den styrke og karisma som kommer fra at man kjenner seg selv. Han er raffinert, og hans varme er inspirerende. Boss Bottled Parfum speiler hans sterke attityde - en dyp duft som lokker med vakre noter av tre, rav, orris og fiken.

Boss Bottled Parfum er skapt av parfymørene Annick Ménardo og Suzy Le Helley. Duften er den hittil mest konsentrerte i den ikoniske Boss Bottled-duftserien. Denne treaktige eau de parfum innleder med friske noter av mandarin og noter av krydret røkelse. Boss-parfymen avslører en fascinerende dybde og kraft med hjertenoter av orris og fiken, som speiler mannens sterke karisma. Duften avrundes med noter av sedertre og vegetabilsk skinn som gir duften varme, kraft og langvarig intensitet.

Den velkjente Boss Bottled-flasken er lakkert i matt svart, og den svarte korken har en vakker, børstet finish. Flasken og den mattsvarte esken er preget med gullbokstaver som speiler denne modige herreduften.

Påføring:
Duften forsterkes av kroppsvarmen. Påfør duften i knehasen og albueleddet for å forsterke den og få den til å vare lenger.

Duftnoter:
Toppnoter: mandarin, røkelse
Hjertenoter: orris, fiken
Bunnoter: sedertre, vegetabilsk skinn

Produktet inneholder brannfarlige stoffer og klassifiseres som farlig gods.

Artikkelnummer: 1700260

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 599 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale
Hvordan fungerer omtaler?