×

A Better Choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som «A Better Choice», må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk.

I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

4 treff sortert på

Persienner er en enkel og stilfull måte å begrense insyn på, samtidig som du fortsatt slipper inn lys. Se vårt utvalg av aluminiumspersienner og stålpersienner, og finn den persiennen som passer best i dine vinduer.

 • Persienner er en enkel og stilfull måte å begrense insyn på, samtidig som du fortsatt slipper inn lys. Se vårt utvalg av aluminiumspersienner og stålpersienner, og finn den persiennen som passer best i dine vinduer.

 • Hasta - Alupersienne 25 mm

  Hasta Alupersienne 25 mm

  159 NOK

  Flere farger

 • Hasta - Alupersienne 50 mm

  Hasta Alupersienne 50 mm

  829 NOK
 • Hasta - Trepersienne 50 mm

  Hasta Trepersienne 50 mm

  2 989 NOK
 • Hasta - Alupersienne 25 mm

  Hasta Alupersienne 25 mm

  399 NOK

  Flere farger

Du har sett 4 av 4 produkter