8 treff sortert på

Velkommen til vårt utvalg av både praktiske og stilige rullegardiner. Vi har rullegardiner i ulike materialer, farger og bredder for å passe nettopp dine behov og interiørstil. En rullegardin gir deg ikke bare kontroll over lysinnslippet, men også over innsynet i rommet. På soverommet er det deilig å kunne gjøre rommet mørkt for å skape et godt sovemiljø. Derfor anbefaler vi en rullegardin med mørklegging for en god natts søvn uten å bli forstyrret av tidlig morgenlys. I stuen, kjøkkenet eller arbeidsrommet kan du velge å rulle opp rullegardinen halvveis for å slippe inn behagelig dagslys, samtidig som den verner mot innsyn og forstyrrende gjenskinn på skjermer.

Tilpass hvordan rullegardinen plasseres, enten utenpå vinduet eller inni karmen. For å dekke hele vinduet anbefaler vi å velge en rullegardin som er 5 cm bredere enn vinduet på hver side. Hvis du vil plassere den inni karmen, måler du vinduets indre mål for en perfekt passform. Vår rullegardin som er 110 cm bred er en populær størrelse. Vi tilbyr også andre størrelser for å passe ulike behov og vindusstørrelser. For deg med litt brede vinduer har vi også rullegardin som er 200 cm.

Rullegardiner er også perfekt til solskjerming i uterommet. Det gjør det mulig å nyte uterommet uten at det blir alt for varmt. Rullegardin i uterommet kan være den siste detaljen som trengs for å skape en koselig oase. Klikk deg rundt og oppdag vårt sortiment av rullegardiner på nett.

Hasta Fusion mørkleggende rullegardin

738 NOK

Hasta Mørkleggende rullegardin

599 NOK

+2 farger

Hasta Mørkleggende rullegardin

595 NOK

+2 farger

Hasta Mørkleggende rullegardin

595 NOK

+2 farger

Hasta Mørkleggende rullegardin Multifix

650 NOK

Hasta Fjernkontroll 15 kanaler

1 139 NOK

Hasta Transformator

537 NOK

Hasta Rullegardin

482 NOK
Shopp nå

Du har sett 8 av 8 produkter