Leggbåndslengder fra Ellos Home

Leggbåndslengder i vasket, myk kvalitet av bomull og lin med garnfargede, vevde striper. Med kombibånd som gir deg flere løsninger og muligheter til å henge gardinene på ulike måter. Du kan enten henge dem rett på en gardinstang gjennom de skjulte stroppene på baksiden, eller bruke ringer og nålkroker (ikke fingerkroker). Disse leggbåndslengdene passer også fint å bruke med en gardinskinne. Snoren i rynkebåndet gjør at du lett kan skape jevne, fine legg.
Bredde 145 cm. Tre lengder: 220, 250 og 300 cm.


Ellos samarbeider med Better Cotton Initiative for å forbedre bomullsavlingene globalt. BCI er en global ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking. BCI arbeider for mer effektiv bruk av vann og redusering i bruk av plantevernmidler, samtidig som bomullsavlingene øker. BCI tilfører forbedrede sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår for bomullsbøndene. Takk for at du, sammen med Ellos, støtter ansvarlig dyrket bomull.

Øko-Tex-sertifisert 12.HIN.13300, noe som betyr at produktet er testet og oppfyller Øko-Tex krav for å ikke forårsake noen allergiske reaksjoner eller andre helseproblemer. Ingen helsefarlige kjemikalier forekommer i produktet.

  • Utførelse: Vevd
  • Ytterstoff: [30% Lin, 70% Bomull]
  • Vaske: Maskinvask 40°

Artikkelnummer: 1517320-02-220

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Vis 1 omtaler

Gjennomsnittlig karakter 5.0 av 5

  • Karakter 5 av 5

    Knallfine gardiner!

    Jeg kjøpte disse for å ha på et soverom. Har i ettertid kjøpt flere for å ha på hytta! Nyde…

    Anita1971 — 2019-08-05