Leggbåndslengder fra Ellos Home

To lengder med rynkebånd, i frøskallbomull og lin med trykt mønster og myk finish. Med multibånd som gir deg flere løsninger og muligheter til å henge lengdene på ulike måter. Du kan enten henge dem rett på en gardinstang gjennom de skjulte stroppene på baksiden, eller bruke ringer og nålkroker eller fingerkroker. Snorene i rynkebåndet gjør at du lett kan skape jevne, fine folder. Bredde 145 cm. Tre lengder: 220, 250 og 300 cm.

Ellos samarbeider med Better Cotton Initiative for å forbedre bomullsavlingene globalt. BCI er en global ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking. BCI arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusering i bruk av plantevernmidler, samtidig som bomullsavlingene øker. BCI tilfører forbedrede sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår for bomullsbøndene. Takk for at du, sammen med Ellos, støtter ansvarlig dyrket bomull!

Produktet er sertifisert iht. STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Sertifiseringen garanterer at produktet er testet og uten stoffer som kan være skadelige for helse og miljø.
Lisensnummer & testinstitutt: ZHHO 057117 TESTEX

  • Ytterstoff: 80% Bomull, 20% Lin
  • Vaske: Maskinvask 40°

Artikkelnummer: 1573143-01-220

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale