Mørkleggingsgardiner fra Ellos Home

Gardin med multibånd med innvevde svarte tråder som gjør at gardinen skjermer av lyset. Multibåndet gjør at du enten kan henge gardinene rett på en gardinstang gjennom de skjulte hempene eller bruke ringer og nålkroker (ikke fingerkroker). Bredde 140 cm. Finnes i flere forskjellige lengder. Selges enkeltvis.
Husk at mørke farger generelt stenger ute mer av lyset enn lyse farger.

Produktet er GRS-sertifisert. Dette betyr at det inneholder sporbart, gjenvunnet materiale, og oppfyller GRS’ miljømessige og sosiale krav til ansvarlig produksjon gjennom hele fremstillingsprosessen. Samtidig får gamle ressurser nytt liv istedenfor å bruke nye.
Lisensnummer: 00193200

Produktet er sertifisert iht. STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Sertifiseringen garanterer at produktet er testet og uten stoffer som kan være skadelige for helse og miljø.
Lisensnummer & testinstitutt: 16.HCN.89836 Intertek

 • Materiale: 100% Polyester
 • Vaske: Maskinvask 30°

Artikkelnummer: 1633242-05-220

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 599 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

A better choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som A Better Choice, må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk. I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

Match med

 • Hasta - Nålkrok 10-pk

  Hasta Nålkrok 10-pk

  33 NOK
 • Ellos Home - Pledd Miranda

  Ellos Home Pledd Miranda

  999 NOK
 • Ellos Home - Gardin med multibånd Estella 2-pk

  Ellos Home Gardin med multibånd Estella 2-pk

  499 NOK

  Flere farger

 • Ellos Home - Poster Fritallaria

  Ellos Home Poster Fritallaria

  179 NOK
 • Ellos Home - Vase Cream High høyde 34,5 cm

  Ellos Home Vase Cream High høyde 34,5 cm

  599 NOK
 • Hasta - Alex gardinskinne 200 cm

  Hasta Alex gardinskinne 200 cm

  349 NOK
 • Ellos Home - Vegglampe Balie

  Ellos Home Vegglampe Balie

  1 899 NOK

Omtaler

Fortell oss hva du syns Foreløpig ingen omtaler

Skriv en omtale
Hvordan fungerer omtaler?