Modellen er 178 cm høy og har på seg størrelse 36

Straight fra Ellos Collection

Jeans Lucy Vintage med høy midje, smal passform og rette, ankellange ben. Femlommersmodell med knappegylf. Lett slitt effekt i benkantene. Framstilt i denim med lett stretch.

Ellos samarbeider med Better Cotton Initiative for å forbedre bomullsdyrkingen globalt. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper dette produktet støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

 • Utførelse: Vevd
 • Passform: Regular
 • Indre benlengde: 72
 • Ytterstoff: 98% Bomull, 2% Elastan
 • Midje: Høy midje
 • Vaske: Maskinvask 40°

Artikkelnummer: 7008534-02-34

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

A better choice

For å hjelpe deg som kunde som vil handle mer bærekraftig, har vi skapt miljøstempelet «A better choice». Produkter med dette stempelet er produsert med hensyn til miljøet. Dette gjøres gjennom mer miljøvennlige valg av materialer og bedre produksjonsprosesser med lavere ressursforbruk. For at et produkt på Ellos skal kunne klassifiseres som A Better Choice, må materialsammensetningen bestå av minst 50 % bærekraftig materiale. Ellos’ bærekraftige materialer inkluderer: Økologisk bomull, Resirkulert bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve Resirkulert polyester, Resirkulert polyamid, European Flax (Lin) og FSC-sertifisert treverk. I A better choice inkluderer vi også BCI-bomull. BCI er en global, ideell organisasjon som utdanner bomullsdyrkere innen metoder for bærekraftig bomullsdyrking, og arbeider for en mer effektiv bruk av vann og redusert bruk av sprøytemidler. BCI sikrer bomullsbøndene bedre sosiale, økonomiske og miljømessige vilkår. Når du kjøper et BCI-merket produkt, støtter du, sammen med Ellos, ansvarlig dyrket bomull. Det betyr dock ikke at produktet er fremstilt av fysisk sporbar Better Cotton.

Omtaler

Vis 5 omtaler

Gjennomsnittlig karakter 4.0 av 5

 • Karakter 5 av 5

  Collection Jeans.

  Denne jeans-modellen er myk og velsittende bukse. Jeg kjøpte buksene i både 34 og 36 da jeg b…

  Solglimt — 2020-06-09

 • Karakter 1 av 5

  Trang

  Returnert. Stiv og tjukk bukse. Likte ikkje passforma, og fargen var også litt merkelig.

  Jorid08 — 2020-04-14

 • Karakter 5 av 5

  kjempegod!

  dette her er i ferd med å bli den nye yndlingsjeansen!

  innmari fornøyd — 2020-04-08

 • Karakter 5 av 5

  Lekker bukse

  Kul bukse med vintagesnitt. Høy i livet med kortere ben. Føler meg veldig fin i denne.

  Stinez — 2020-01-06

 • Karakter 5 av 5

  Beste buksen jeg har hatt på lenge!

  Helt nydelig bukse, høy på livet og slim men litt rett helt nederst. Kjøpte…

  helenefa — 2019-09-08