Denver Smart 10,1" digital fotoramme

1 299 NOK Karakter 0 av 5 ( 0 )

Delbetal fra 127,00 NOK/mnd

Utsolgt,  levering 2-6 hverdager

Foto- & videokameraer fra Denver

Del bilder direkte med nære og kjære i stedet for til alle, som på de fleste sosiale medier. Send bilder med tekst direkte til familie og venner som har fotorammen hengende på veggen eller stående på bordet. Mye mer personlig enn sosiale medier, alle vil jo ikke dele alt med alle.

Programmet/appen FRAMEO synkroniserer brukerens smarttelefon med mottakerens fotoramme. Nå trenger man ikke å bytte minnekort eller USB-pinne. Alt gjøres via mobilen og nettet gjennom FRAMEO. Fungerer med Android 4.1 og nye + iOS 8.0 og nye.

10,1" IPS pekeskjerm med oppløsning: 1280 x 800 svært høy bildekvalitet. Tid for veksling av bilder kan justeres mellom 10 sekunder og 30 minutter. Legg tekst til bildene. Tidsurfunksjon slår rammen automatisk av om natten. Du kan f.eks stille inn at den skal være avslått mellom 23.00 og 08.00. Legg til og fjern FRAMEO-venner direkte på berøringsskjermen.

Designet som en tradisjonell bilderamme.

8 GB minne du kan lagre flere tusen bilder direkte på FRAMEO-fotorammen. Smart funksjon for å vise bilder på riktig måte også hvis man roterer skjermen til stående, uten at det blir "svarte kanter"

Farge:
Svart

Artikkelnummer: 1513720

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer