Skijakker fra Áhkká

Skijakke Tjuktje M fra áhkká er en smidig, lett vattert skijakke med aktiv ventilasjon, og alle funksjoner som kreves for en herlig dag i bakken. Vind- og vanntett, vevd ytterstoff áphiTec5.5, 5000 mm vannsøyle og pusteevne opptil 5000 g/m2/24h. Alle sømmer er tapede og alle lommer har vanntett glidelås.
Fast, justerbar hette som har snor med stoppere. Hard skjerm på hetten for å beskytte mot vær og vind. Ledningsholder ved halsen. Myk, børstet polyester på innsiden av kragen og ved haken. Jakken lukkes med glidelås. Glidelåser for ventilasjon under ermene med meshfôr bak ventilasjonen. Ergonomisk formede ermer og regulerbar vidde i ermekantene med borrelåsspensler. Skjult trikotvrangbord i ermekantene. Avtagbar snølås i midjen med silikonbånd på innsiden for antigli. Snor med stopper nederst i sidene. To store sidelommer med glidelåser, og en heiskortlomme med glidelås på venstre erme. To innerlommer, en i mesh og en med glidelås og medieuttak. Vattering av MóurráFill, et lett og mykt syntetmateriale med utmerkede varmende egenskaper. Lengde bak ca. 84 cm i str M.

Denne skijakken har en vannavvisende behandling som er mer miljøvennlig og uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC). Dette betyr at du kanskje må reaktivere impregneringen om du oppdager at vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

 • Utførelse: Vevd
 • Passform: Regular
 • Funksjon: Varmfôret
 • Ytterstoff: 100% Polyester

Artikkelnummer: 7004032-02-S

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer

Omtaler

Vis 1 omtaler

Gjennomsnittlig karakter 4.0 av 5

Normal passform Litt stor

 • Karakter 4 av 5

  Virker som en god vinterjakke /skijakke

  Snølås nede og i armene, virker varm og god. Passe tykk men ikke stiv o…

  Ganna — 2020-08-31