Áhkká Dunparkas med hette

1 749 NOK 2 499 NOK -30% Karakter 0 av 5 ( 0 )

Delbetal fra 74,00 NOK/mnd

levering 2-6 hverdager – Farge: Punainen

Dunjakker & vatterte jakker fra Áhkká

Dunparkas fra kolleksjonen áhkká by Renata som varmer deilig på kjølige dager. Den er vind- og vanntett med ytterstoff áphitec 3.3, 3000 mm vannsøyle og pusteevne opptil 3000 g/m2/24 h. Alle sømmer er tapede. Fyll av 80% dun og 20% fjær.
Fast, justerbar hette med snøring. Hetten har en avtagbar kant i myk syntetpels (grå ulvepelsimitasjon). Høy krage med børstet polyester på innsiden ved haken. Jakken lukkes med toveisglidelås og en beskyttende vindstolpe med borrelås og trykknapper. Ledningsholder ved halsen. To lommer nederst og en brystlomme, alle med vanntett glidelås. Lommene nederst har beskyttende lommeklaffer som kan knappes. En loddrett innerlomme med glidelås og medieuttak. Innvendig snøring i midjen og nederkanten. Skjult trikotkant i ermekantene med tommelhull. Vevd, quiltet fôr. Lengde ca. 85 cm i str 36.

áhkká bruker ikke dun som er håndplukket fra levende fugler.

Renata Chlumska er eventyreren som har klatret til toppen av Mount Everest, padlet kajakk over Nord-Amerika, og som nå sikter mot verdensrommet. Til tross for at hun har vært igjennom ekstreme strabaser, elsker Renata hverdagseventyrene sine. Det er hennes samlede erfaringer fra det ekstreme til det hverdagslige som har resultert i Áhkká by Renata, en kolleksjon utviklet for å tåle en eventyrlig hverdag.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling som er mer miljøvennlig og uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC). Dette betyr at du kanskje må reaktivere impregneringen om du oppdager at vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Fyll: 80% Dun, 20% Fjær
  • Passform: Regular
  • Funksjon: Varmfôret
  • Fôr: 100% Polyester
  • Ytterstoff: 95% Polyamid, 5% Elastan
  • Vaske: Maskinvask 40°
  • Vannsøyle: 5000 mm

Artikkelnummer: 7007819-01-34

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer