Áhkká Dunjakke Renata Guovsoj

1 189 NOK 1 699 NOK -30% Karakter 0 av 5 ( 0 )

Delbetal fra 116,00 NOK/mnd

Få antall igjen,  levering 2-6 hverdager – Farge: Dyp lilla

Dunjakker & vatterte jakker fra Áhkká

En lett dunjakke som er lett å pakke ned. I feminin modell som har paneler i stretchtrikot i sidene, på underarmene og rundt skuldrene, noe som gir deg økt bevegelsesfrihet og komfort.
Avtagbar hette med elastisk forkant. Høy krage med børstet polyester på innsiden. Skråstilt glidelås som ikke gnager mot haken og gir økt komfort. Lomme med glidelås i sidene. Vrangbord i trikot med tommelhull i ermekantene. Snor med stoppere i nederkanten justerer vidden. Lengde ca. 63 cm i str 38.

Mykt og deilig fyll av 90% dun og 10% fjær med god varmeisolering. Áhkká bruker aldri dun som er håndplukket fra levende fugler.
Ytterstoffet består av gjenvunnet polyester som er brukt for å redusere mengden avfall og ressursforbruk.

Renata Chlumska er eventyreren som har klatret til toppen av Mount Everest, padlet kajakk over Nord-Amerika, og som nå sikter mot verdensrommet. Til tross for at hun har vært igjennom enorme strabaser, elsker Renata hverdagseventyrene sine. Det er hennes samlede erfaringer fra det ekstreme til det hverdagslige som har resultert i Áhkká by Renata, en kolleksjon utviklet for å tåle en eventyrlig hverdag.

Denne dunjakken har en vannavvisende behandling som er mer miljøvennlig og uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC). Dette betyr at du kanskje må reaktivere impregneringen om du oppdager at vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

  • Fyll: 90% Dun, 10% Fjær
  • Passform: Regular
  • Funksjon: Varmfôret
  • Fôr: 100% Polyamid
  • Ytterstoff: 100% Polyester
  • Vaske: Maskinvask 40°

Artikkelnummer: 7004948-02-34

Fri frakt

Gjelder for normal pakke over 499 NOK

Les mer

Faktura & Konto

Våre mest fordelaktige betalingsmåter

Les mer